PROTON SATRIA NEO R3|Produk Murah| Harga Murah| Original| Borong Pukal Pemborong| Runcit| Testimoni dan Review Set Novel Jual Beli Online

Aura White 900000 MG Original Bukan Tiruan Murah RM120

on Saturday, 30 November 2013

Aura White 900000MG Harga Murah Borong Online Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

 aura white 900000mg harga murah

Aura White Gluta Collagen 900,000mg murah murah!

Aura White Gluta Collagen produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu- satunya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 5 jenis tumbuhan/buah – tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata.



Kelebihan Aura White Gluta Collagen 900,000 mg
50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 minggu.
Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.
Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab.
Mengurangi kedutan dan garis2 halus.
Mengecilkan pori-pori kulit.
Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut.
Meningkatkan sistem imunisasi badan.
Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan.
Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
Mengurangi sakit radang/sendi.
Mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel.
Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi.
Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari.
Mengurangi kolesterol.
Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.
Meningkatkan kualiti tidur.
Sesuai untuk lelaki dan wanita.

Cara Pengambilan Aura White:

1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2. Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3. Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4. WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan mala

Perisa: Lemon Berry

Testimoni Pembeli As Raffali Shop
Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


HARGA 1 JAR
RM120 (Semenanjung)
RM130 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
(Harga di tempat lain RM150)

Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop
Jom order Aura white 900000mg harga murah murah sekarang.

Ferwhite L-Glutahione 1 KILO Harga Murah RM120

Fereena Ferwhite 1 KG 1000G Harga Murah Borong Online Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

ferwhite murah

Gabungan daripada 15 jenis bahan yang sangat berkualiti, berkesan & yang pasti tidak akan membebankan sesiapa.

Harga juga tidak mahal serta mampu milik untuk semua orang kerana mempunyai kesan yang tinggi!!! 


INFO FER'WHITE 
Fereena Ferwhite Murah ini megandungi:

1) L-GLUTATHIONE :
Bertindak sebagai anti oksida yang dapat mencerahkan warna Kulit,gluthathionen memang umur dalam hati manusia cuma bezanya tinggi dan rendah sahaja. juga agen imunisasi dan detoksi.

2) KOLAGEN :
Membina sel-sel baru,menguatkan ikatan sel kulit,yang membolehkan kulit jadi tegang,cerah dan cantik. mengelakan kulit dari kedut dengan pantas.

3) HYRALONIC ACID (HA) :
Penting untuk sendi, kulit, mata, gusi, rambut. HA pun sudah ujud sejak penciptaan ADAM didalam DIRI manusia, semakin tua HA akan semakin Kurang. FUNGSI HA melembabkan kulit, kulit elastic, pembentukan kolegen, meningkat kolegen, menghilangkan garis halus, metabolisma badan.

4) ACAIBERRY :
Anti oksidan, slimming, mampu melawan radikal bebas, AWET MUDA.

5) L-CARNITINE :
Anti oksidan, membaiki sel badan dengan pantas.

6) DEXTROSE ANDYROUS :
Anti penuaan.

7) ACID FOLIC :
Ko enzyme dalam sintesis DNA dan RNA. Penting untuk pecahan dan sel penyalinan kulit.

8) MALIC ACID :
Menentang jangkitan kuman dan bakteria dan mikro organisms dalam FER'WHITE.

10) STRAWBERRY :
Anti oksidan, merawat kulit, menegangkan kulit, dan kelembapan kulit.

11) L-TAURINE :
Anti oksidan dan membaiki sel sel badan.

12) APPLE STEM CELL :
Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, kulit menjadi tegang dengan amalan pengambilannya.

13) EKSTRAK MANGGIS :
Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat, menjadikan kulit lebih cantik.

14) DSM RDA vitamin mix :
Vit A - Kulit jerawat dan kulit keping.
Vit B - menjaga sistem pengahadaman,serap. nutrients, jaga saraf.
Vit C - PEMBENTUKAN dan memelihara kolegen.
Vit D - Membantu menyerap kalsium.
Vit E - Membantu Kulit kelihatan Muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas.
Vit K - Memelihara sel dalam badan supaya kekal sihat.

 testimoni ferwhite


Jawapan Dan Soalan Lazim Ferwhite
Q1 : Satu jar FERWHITE berapa gram?
A : 1KG (1000g)

Q2 :1 jar FERWHITE tahan brapa lama?
A : 1 bulan lebih

Q3 : Rasanya FERWHITE macam mana ye?
A : Rasa strawberry manis dan sedap.

Q4 : Jar tu plastik ke ?
A : Ya…bekas plastic dan tidak berkarat.

Q5 : Alahan seafood/resdung boleh ambil?
A : Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik – ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan-bahan lain dari ekstrak buah juga sarang burung. Sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit.

Q6 : Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
A : FERWHTE selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop.

CARA PENGAMBILAN FER'WHITE :
1. Ambil 1 scoop FERWHITE GLUTA COLLAGEN dan campur dalam air kosong (suam/sejuk).
2. Goncang campuran FERWHITE + air sehingga sebati
3. Amalkan 2 kali sehari (Pagi dan malam). Seeloknya 30 minit sebelum @ selepas makan.


Testimoni Pembeli As Raffali Shop
Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


HARGA 1 JAR
RM120 (Semenanjung)
RM130 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE

Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop
Jom order ferwhite harga murah murah sekarang.

Miracle Slimming Coffee Review

Miracle Slimming Coffee Slow Down In 7 Days Harga Murah Borong Online Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

miracle slimming coffee testimoni
Miracle Slimming Coffee Review

Sebelum ini kami ada post mengenai Testimoni Produk Miracle Slimming Coffee versi bergambar, sekarang kita beralih ke Miracle Slimming Coffee Review versi TEXT pula dimana review atau testimoni ini dihantar dan diupload sendiri oleh pengguna-pengguna yang telah mengambil kopi kurus ajaib ini.

miracle slimming coffee
Miracle Slimming Coffee



Miracle Slimming Coffee Review
(Versi Text)









































Cara Pengambilan Miracle Slimming Coffee?

1. Ambil  2scoop miracle slimming coffee sehari, digalakkan ambil 30minit sebelum sarapan pagi
2. Campurkan dengan secawan air suam 150ml atau mengikut kepekatan citarasa anda.
3. Untuk kesan yang cepat banyakkan minum air putih untuk proses detokfikasi.


HARGA 1 JAR
RM100 (Semenanjung)
RM105 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE

Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop

Miracle Slimming Coffee Testimoni

Apa khabar semua, satu produk baru yang bagus untuk melangsingkan badan iaitu Miracle Slimming Coffee Testimoni Slim Down In 7 Days.
 testimoni miracle slimming coffee


Hari ini kami ingin kongsikan testimoni dan reviews pembeli yang telah menggunakan kopi Miracle Slimming Coffee ini.

testimoni miracle slimming coffee



Testimoni Miracle Slimming Coffee 
(Versi Gambar)

Berikut ialah beberapa gambar testimoni atau review oleh pembeli-pembeli yang berpuas hati dengan produk miracle slimming coffee atau kopi langsing ajaib.











HARGA 1 JAR
RM100 (Semenanjung)
RM105 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE

Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop

Miracle Slimming Coffee

Miracle Slimming Coffee Slow Down In 7 Days Harga Murah Borong Online Jual Beli Malaysia Testimoni rEVIEW Original Bukan Tiruan Halal KKM

miracle slimming coffee
Miracle Slimming Coffee

Produk keluaran Malaysia dari IRICH RESOURCES yang baru dilancarkan di pasaran Malaysia.


Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan pada yang sama mampu menurunkan berat badan dengan cepat.


Apakah bahan-bahan yang terdapat pada Miracle Slimming Coffee?

Coffee ini menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :

1) Garcinia Cambogia
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.

Herba ini mampu :
ØMengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
ØMendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
ØMengurangkan nafsu untuk makan
ØMenaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
ØMenurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
ØMembakar lemak badan dengan pantas
ØMengawal berat badan dengan mudah

Kebaikan Garcinia Cambogia;
ØBerkesan mengurangkan berat badan
ØMenghalang pembentukan lemak
ØMengurangkan kolestrol
ØMenambahkan tenaga
ØMerawat masalah kemurungan, susah tidur

2) L-Carnitine
Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar.

3) Slim Herbs
Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya



Testimoni Miracle Slimming Coffee







Cara Pengambilan Miracle Slimming Coffee?

1. Ambil  2scoop miracle slimming coffee sehari, digalakkan ambil 30minit sebelum sarapan pagi
2. Campurkan dengan secawan air suam 150ml atau mengikut kepekatan citarasa anda.
3. Untuk kesan yang cepat banyakkan minum air putih untuk proses detokfikasi.




Testimoni Pembeli As Raffali Shop
Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.

HARGA 1 JAR
RM100 (Semenanjung)
RM105 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE

Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop
Jom order kopi miracle slimming murah sekarang.

Review Novel Playboy Itu Suami Aku

on Sunday, 17 November 2013

Beli baca online novel melayu Playboy Itu Suami Aku - Suri Ryana harga murah drama kat mana nak jual sinopsis

Tajuk : Playboy Itu Suami Aku
Penulis : Suri Ryana
Harga : RM24.00


SINOPSIS NOVEL PLAYBOY ITU AKU

“Kurang asam betul! Dahlah simbah aku dengan air lopak, tak mintak maaf langsung! Blah macam tu aje”

Itulah permulaan segala-galanya. Kehidupan Afina tidak pernah aman semenjak mengenali playboy itu. Seorang playboy yang kerap kali membuatkan dia panas hati. Raja Adrian Benjamin atau nama ‘manja’ yang diberikan oleh Afina, King of Crocodile memang menguji tahap kesabaran seorang gadis nerd yang tidak mempunyai penampilan menarik seperti Afina.

Pertemuan Afina dengan Puan Sri Zahida, ibu kepada Raja Adrian semasa menolong rakannya menggubah bunga di majlis hari jadi cucu Puan Sri benar-benar melontarkan gadis ini ke lembah yang lebih mencabar. Sikap Puan Sri yang nekad untuk bermenantukannya membuatkan gadis itu buntu. Tambahan pula dia sedar yang adik kembarnya, Afisya adalah salah seorang teman wanita Raja Adrian Benjamin.

Afina dan Adrian, mulanya membantah dan menolak habis-habisan untuk disatukan. Akhirnya mereka bersetuju kerana masing-masing punya agenda tersendiri.

Afina terlibat dalam kemalangan dan tersedar dari koma sebagai penghidap amnesia. Lebih malang lagi apabila dia tidak langsung mengenali Adrian, suaminya sendiri.

Terkejut besar gadis itu apabila mengetahui yang dia sudah berkahwin! Dengan seorang playboy pulak tu! Bagi Adrian, Afina sekarang berbeza dengan Afina yang dulu. Afina telah berubah menjadi seorang yang lebih kasar dan tidak lagi mudah untuk dibuli seperti dahulu.

Mereka kerap kali bertegang urat dan saling membuli hingga memutikkan bunga-bunga cinta di taman hati masing-masing. Tapi, di saat mereka asyik menyulam cinta, Afina harus meninggalkan lelaki itu dan pergi jauh dari hidup Adrian. Apakah yang memaksa gadis itu meninggalkan lelaki yang dicintainya separuh mati itu? Adrian pula, setelah ditinggalkan buat kali kedua dalam hidupnya, dapatkah dia memaafkan wanita yang dicintainya?

Playboy itu suami aku?! Biar betul!”



Testimoni Pembeli Novel
Beberapa testimoni pembeli yang telah membeli novel daripada kami



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


HARGA NOVEL: RM24

POSTAGE:
RM6 (Semenanjung)
RM10 (Sabah Sarawak)
*Novel akan dipos dalam 3-4 hari selepas bank in

Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905
WeChat/Line ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/belinovel