PROTON SATRIA NEO R3|Produk Murah| Harga Murah| Original| Borong Pukal Pemborong| Runcit| Testimoni dan Review Set Novel Jual Beli Online

Novel Setulus Janji - Aina Emir RM19.90| Sinopsis Beli Baca

on Tuesday, 10 November 2015

Novel Setulus Janji - Aina Emir| Sinopsis Online Jual Beli Harga Review baca
Tajuk: Setulus Janji
Penulis: Aina Emir
Penerbit: Alaf21
Harga: RM19.90

Sinopsis : SETULUS JANJI 
Ilham dan Insyirah, dua beradik angkat yang membesar bersama bagai abang dan adik. Tanpa diduga, ada rindu yang bertamu di hati mereka. Dalam diam, masing-masing menyimpan rasa. Cinta, kasih dan rindu mereka bersatu menjadi tugu. Namun, Ilham atau Insyirah tidak berani bersuara. Bimbang kasih yang hadir, hanya bertepuk sebelah tangan. 

Bertahun-tahun mereka memendam rasa. Ilham hanya memandang dari jauh meleraikan resah. Insyirah pula menyulam gelisah di tabir mimpi. Mengapa tidak berterus terang? Adakah mereka takut pada jawapan ya atau tidak sedangkan cinta harus dilafazkan dengan kata-kata! 

Dugaan datang bila Aiman berjaya mendekati impian Insyirah. Ilham yang tersilap menduga, bertindak mengikat Juwita sebagai tunangannya. Mereka berpura-pura menerima orang lain sedangkan hati tidak benar-benar rela. Hanya bulan dan bintang yang setia mendengar rintihan mereka. 

Cinta yang hampir terhumban, kembali marak menyala. Keajaiban ALLAH, akhirnya menyatukan Ilham dan Insyirah sebagai suami isteri. Begitulah setulus janji dua kekasih yang pernah terluka dan dilukai, agar pengalaman di masa silam dijadikan kenangan. 

TESTIMONI PEMBELI



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN TESTIMONI PEMBELI KAMI DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.
Harga Termasuk Postage
RM19.90
*​no.tracking akan diberi

Nak Order??
SMS/WHATSAPP:
0132117313

Nak order tanpa isi borang boleh hubungi dengan cara;
SMS atau WhatsApp: 0132117313

Jamu Jerat Suami Harga Murah RM70

Jamu Jerat Suami Murah Harga Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia







JAMU JERAT SUAMI
(1 kotak = 10 sachet (20ml/sachet)

Produk khusus untuk Wanita dan Para Ibu yang ingin mendapatkan kesihatan dalaman secara ALAMI (natural).

“Wanita yang sihat, hebat dan berkeyakinan adalah orang yang luar biasa! Tidak hanya mampu menguruskan hal rumahtangga tetapi seorang yang mampu membuatkan SUAMI nya juga bahagia”

Mahukah anda menjadi WANITA HEBAT?

Apa Fungsi Jamu Jerat Suami
~Membantu merawat keputihan
~Membantu merawat masaalah haid tidak teratur / tidak datang haid dan senggugut
~Membantu merapat dan melembabkan vagina
~Membantu mengembalikan kehangatan hubungan suami isteri
~Membantu untuk firming dan reshaping payudara, pungung dan tubuh badan
~Membantu masaalah kesuburan, mengandung dan cyst
~Membantu tambah susu badan
~Membantu mengurangkan, merawat dan menghilangkan masaalah-masaalah lain

Jamu Jerat Suami
Produk berasaskan tumbuhan.
-----------------------------------------
Groups of 3 flower for female fertility :
Morinda flower
Mirifica Flower
Lobata Flower
with F3 Organics

Cara Makan
Hanya KOYAK dan MINUM(sedap). 1 Hari 1 Sachet Di ambil ketika perut kosong

AMARAN
DILARANG makan Jamu Jerat Suami ketika MENGANDUNG, Sedang BERPANTANG dan AWAL HAID(1-3 hari pertama haid)

Di Kilangkan Yang Berstatuskan GMP dan HALAL.




JAMU JERAT SUAMI
~~~~~~~~~~~~~~~~

Dicipta khusus untuk kesempurnaan WANITA:

1- Menganjalkan dan membulatkan payudara serta menaikkan punggung.
2- Mengetatkan 
serta membasahkan miss V  
3- Membentuk dan melangsingkan badan
4- Memperbetulkan hormon wanita
5- Mempertingkat prestasi seksual
.
Selain itu, JJS juga membantu:

1- Mengecilkan rahim
2- Merawat keputihan
3- Merembes (flush) keluar semua kotoran di rahim (termasuk lebihan darah haid yang tak abis keluar dan keputihan)
4- Membentuk kembali badan (Firming)
5- Menganjalkan kulit, anti penuaan dan anti kanser
6- Memberi tenaga tambahan
7- Mencerahkan dan mencantikkan kulit
8- Menghaluskan, menegangkan serta mencantikkan kulit
9- Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
10- Mencegah pembiakan sel kanser
11- Membantu membuang angin berlebihan di dalam badan
12- Melancarkan proses kelahiran bayi dan mengembalikan kecergasan selepas bersalin
13- Mencegah Gonorrhea dan cirit-birit
14- Mengembalikan, menyuburkan dan mencantikan rambut.
15- Anti Oksidan
16 - Pencegahan barah rahim, barah payudara, kencing manis, darah tinggi dan sakit jantung
.
JJS mengembalikan keremajaan isteri menjadi bidadari dambaan para suami...

TESTIMONI PEMBELI



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN TESTIMONI PEMBELI KAMI DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


Harga Promosi Terhad
RM70 (Semenanjung)
RM75 (Sabah Sarawak)
*​no.tracking akan diberi

Nak Order??
SMS/WHATSAPP:
0132117313

Nak order tanpa isi borang boleh hubungi dengan cara;
SMS atau WhatsApp: 0132117313

Krim Jerawat Datang Bulan Murah RM43

Krim Jerawat Datang Bulan Murah Hajah Ramlah Harga Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia






KRIM JERAWAT DATANG BULAN - HAJAH RAMLAH


Kecil..tapi power..inilah dia krim jerawat datang bulan..
Anda dah cuba pelbagai produk tapi jerawat masih keluar di wajah anda?
Mari cuba krim jerawat hajah ramlah..
Jangan risau lelaki pun boleh pakai..
Serius best Krim Jerawat Datang Bulan ni. Jerawat time period boleh kecut sepantas 1 hari tau! InsyaAllah, bukan tu je, kesan gelap pada bekas jerawat pun boleh hilang. Serius!

-----------------------------------------------------------------

Dirumus khas untuk pantas menghilangkan jerawat ketika datang bulan. Bukan itu saja, ia juga menghilangkan kesan gelap pada bekas jerawat! Terutama jerawat di sekitar dagu dan dahi.

APAKAH KELEBIHAN KRIM INI BERBANDING PRODUK LAIN DIPASARAN?
=======================
Kelebihan utama dia adalah produk ni memang sangat sesuai untuk jerawat ketika datang bulan. Jerawat datang bulan ni biasanya jerawat hormon, ada banyak di dahi dan di dagu. InsyaAllah formulasinya berkesan mempercepatkan proses penyembuhan.
Tapi apa yang lagi special, biasanya ada kesan gelap pada bekas jerawat. Banyak produk biasanya hanya kecutkan jerawat tapi tiada bahan untuk hilangkan kesan gelap pada bekas jerawat ni.
Ramai yang kami kenal, bila datang bulan akan pakai produk macam OXY10, tapi biasanya ada kesan gelap lepas jerawat kecut. Dah kena cari produk lain lagi. Jadi krim ni 2 in 1. Sekali jalan, selesai dua masalah. InsyaAllah

CARA PEMAKAIAN
Letakkan krim ini hanya pada jerawat saja, bukan disapu pada seluruh wajah. Letak selepas Isyak dan biarkan hingga Subuh. Amalkan hanya bila ada jerawat, terutama 8 hari sebelum datang bulan.

Masa mula letak akan rasa sedikit menyengat. Tapi tidak lama, selepas itu ia akan kembali seperti biasa. Krim ini apabila dibiarkan pada kulit, akan mengeras seperti bedak sejuk.

BAHAN UTAMA
Bahan utama dalam krim ini adalah Kapur dan Pati Kulit Kayu Willow Putih. Bahan selebihnya hanyalah pelengkap saja.

FAQ :

Bagaimana sebenarnya krim ini bertindak pada jerawat?
Dalam bahasa mudah, krim ini akan cepatkan jerawat 'masak'. Jadi insyaAllah ia tidak akan membengkak lama. Bila dah ada 'mata' (nampak dah nanah pada jerawat), jerawat dah tak membengkak, anda ada dua pilihan.
Teruskan pakai krim sehingga ia pecah dan kering serta sembuh sendiri. Atau boleh picit tapi WAJIB dengan cara yang betul. Berikut adalah cara picit yang betul:
1. Jangan picit masa jerawat masih tidak betul-betul 'masak', ia akan membengkakkan jerawat. Bila dah reda kemerahannya, dan kelihatan 'mata', baru boleh dipicit.
2. Basuh tangan dengan sabun anti bakteria. Basuh jari dan kuku sehingga bersih.
3. Jika anda ada guna pin jarum untuk pecahkan 'mata' tu, pastikan anda dah cuci jarum dengan sabun anti-bakteria. (Jika ada sapuan alkohol, boleh sapu pada pin jarum tu)
4. Cucuk jarum tadi pada 'mata' jerawat secara perlahan. Picitkan sekeliling jerawat dengan jari beralaskan tisu bersih. (Jangan direct guna kuku/jari).
5. Jika rasa nanah seperti sukar keluar, jangan paksa tekan lagi. Berhenti. Itu tanda jerawat itu masih belum betul-betul masak.
6. Lap bersih nanah yang keluar, jangan biarkan ia meleleh pada kawasan tidak berjerawat.
7. Letakkan Krim Jerawat Datang Bulan pada jerawat tadi. Biarkan ia kering. Anda akan perasan krim tadi seakan menarik keluar sisa darah dan nanah dari jerawat. Apabila ia kering, basuh bersih jika ada kelihatan sisa darah dan nanah di situ.
8. Untuk kesan lebih baik, picit pada hari malam supaya anda boleh letakkan kembali krim ini dan biarkan hingga ke Subuh.

PERHATIAN: Jangan amalkan picit tanpa langkah-langkah di atas. Ia boleh menyebabkan lebih banyak bakteria masuk ke dalam jerawat dan inilah punca jerawat lambat baik dan parut berlubang.

Berapa lama baru nampak kesan?
Ia bergantung kepada individu. Tapi insyaAllah akan mempercepatkan proses penyembuhan jerawat tu. Jika sebelum ini biasa jerawat ambil masa 7 hari untuk hilang, insyaAllah lepas pakai krim ni, ia lebih cepat ke 3 atau 4 hari. Jika biasa jerawat kecil hilang dalam 4 hari. InsyaAllah lepas pakai krim, ia akan hilang dalam 2 hari.
Apa yang bagusnya, jika ada kesan gelap pada bekas jerawat, boleh terus letakkan krim ni pada bekas tu. Ia juga akan hilang. InsyaAllah.
Apa-apa pun, krim ini hanya asbab, hanya Allah swt yang menyembuhkan.

Ada kesan sampingan negatif tak, terutama pada kulit sensitif/alahan?
InsyaAllah tiada kesan sampingan negatif. Tapi pada kertas dalam kotak, ada kami ajarkan pengguna untuk lakukan 'Patch Test' terlebih dahulu sebelum pakai di wajah.
Patch Test ni bertujuan untuk mengetahui sama ada kita ada alahan terhadap bahan dalam satu-satu produk tu tak.
Jadi boleh awal-awal elakkan kesan alahan seperti kemerahan, gatal, ruam. Sebab walaupun bahan terjamin selamat, organik sekalipun, akan ada sesetengah orang yang alah pada sesuatu bahan tu.
Jadi kami ajarkan Patch Test agar pengguna yang alah tidak perlu menanggung kesan alahan di wajah.

Berapa gram krim ni, boleh tahan berapa lama?
Krim ni hanya 10g.
Tapi jika digunakan hanya untuk jerawat ketika datang bulan, insyaAllah mampu bertahan sehingga 2 bulan kerana cara pemakaiannya, hanya letakkan sedikit pada jerawat saja, bukan disapu pada seluruh kulit wajah.
Tapi jangka masa yang tepat tak dapat kami berikan sebab ia mengikut kekerapan penggunaan dan tahap keadaan jerawat seseorang itu.

Ibu mengandung/menyusu boleh pakai tak?
Boleh, tiada kesan negatif. InsyaAllah. Krim ini tiada bahan merbahaya seperti Mercury ataupun Hydroquinone. Jadi tak perlu risau.

Bagaimana sebenarnya tekstur krim ni?
Sama seperti krim biasa. Krim ni berwarna putih. Ia seperti krim tapi bila diletak pada kulit dan dibiarkan, ia akan mengeras seperti bedak sejuk.

Dah pakai, bila mengeras, dia macam bedak sejuk, ia mula merekah dan ada tertanggal sikit dari kulit. Takpa ke macam tu?
Tidak mengapa, ia tidak menjejaskan keberkesanannya. InsyaAllah. Semua bahan telahpun meresap dalam kulit apabila ia mula kering. Jadi jangan risau jika ada yang tertanggal dari kulit selepas ia kering.

Boleh ke kalau nak pakai pada waktu siang?
Jika anda hanya duduk di rumah pada waktu cuti dan ingin letak pada waktu siang, boleh saja. Tiada masalah.

Boleh tak dipakai pada lelaki?
Walaupun ianya khas untuk jerawat ketika datang bulan, tidak jadi masalah sekiranya ia dipakai pada lelaki. Ia tiada kesan sampingan negatif. InsyaAllah.

Boleh ke kalau pakai pada jerawat yang tidak datang pada ketika datang bulan, tapi pada waktu lain?
Boleh juga, tiada masalah. Cuma yang membezakan adalah, bila dipakai sepanjang bulan, ia akan lebih cepat habis berbanding jika hanya pakai ketika datang bulan.

Bagaimana jika saya pakai tapi jerawat makin teruk?
Pastikan anda lakukan 'Patch Test' seperti di ajar pada kertas dalam kotak sebelum anda pakai di wajah. Ini bagi mengelakkan kesan alahan jika anda sebenarnya alah pada bahan dalam krim ini.
Jika anda lulus 'Patch Test' tapi bila disapu pada jerawat, ia semakin memudaratkan, berhentikan pemakaian. Krim ini tidak berfungsi sedemikian. Ini bermakna krim ini tidak sesuai untuk anda.
Untuk elakkan perkara sedimikian berlaku, anda boleh cuba pakai pada satu jerawat dulu, bukan pada semua. Lihat sekiranya ada tindakbalas negatif ataupun tidak. Kemudian baru dipakai pada semua jerawat.
Tapi jangan risau, kes seperti ini sangat terpencil. Setakat ini, tiada lagi kes begitu. Cuma setiap orang itu berbeza, apa yang dinyatakan disini.






TESTIMONI PEMBELI



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN TESTIMONI PEMBELI KAMI DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


Harga
RM43
Postage RM7 (Semenanjung)
Postage RM10 (Sabah Sarawak)
*​no.tracking akan diberi

Nak Order??
SMS/WHATSAPP:
0132117313

Nak order tanpa isi borang boleh hubungi dengan cara;
SMS atau WhatsApp: 0132117313

DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360) Murah RM110

DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360)  Murah Harga Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia






DERMAX SUPERSKIN 360

** Hanya dengan penggunaan selama 14 hari sahaja , anda PASTI dapat melihat kesannya iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU, LICIN & BERSERI..

• Kesan positif seawal 7 hari !
• Tiada kesan sampingan !
• Di jamin halal !
• Sesuai untuk semua jenis kulit !
• Mendapat Kelulusan KKM, GMP & BPFK !

DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat :-
√ Jerawat / Parut Jerawat
√ Blackhead / Whitehead
√ Cela / Tompokan Hitam
√ Liang Pori Terbuka
√ Jeragat / Pigmentasi
√ Mencerahkan Kulit
√ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
√ Meratakan Tona Kulit Muka
√ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
√ Mengawal Minyak Berlebihan
√ Memberi Kelembapan Kulit
√ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
√ Melambatkan Proses Penuaan
√ Menegangkan Kulit Muka..

SET ASAS TERDIRI DARIPADA :-
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang)
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam)
* 1 Bar Soap Cleanser

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

DMS 360 Sangat sesuai untuk pengguna yang :
- Kulit sensitif
- berjerawat
- berjeragat
- berminyak
- kulit kusam
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- kulit muka terbakar akibat sinaran uv
- kulit muka kering/menggelupas

Dermaxsuperskin 360 akan membantu anda untuk mengatasi masalah di wajah anda .. apa tunggu lagi ??

360 GLOWING SERUM 

APA KEBAIKAN SERUM INI ???????
■ Menghalus dan menggebukan kulit
■ Merawat kulit berjeragat
■ Memperbaiki, menegang dan menganjalkan kulit
■ Mengatasi kulit kusam dan berkedut
■ Mengatasi kulit berminyak
■ Mengembalikan keremajaan kulit
■ Memperbaiki tisu & sel bawah kulit
■ Melindungi kulit dari sinaran UV
■ Anti kedutan yang sangat hebat
■ Mengembalikan keremajaan kulit

Cara Guna :
Cuci muka dengan sabun kolagen DMS
Lap kering2
Pakai serum dan sapu sehingga meresap dalam kulit wajah

360 CREAM ( FOUNDATION)

dengan 360 cream ini anda dah x perlu berbedak2 lagi...bedak compact akan membuatkan
kulit anda menjadi kusam...

360 cream ini mampu menjadikan :
✔kulit wajah lebih putih berseri, halus dan wangi
✔ mencegah kulit kering & melindungi dri sinar UV
✔ kesan seawal 3 hari ..putih akan kekal selamanya jika penggunaan berterusan..
✔1 minutes Instant Glowing with 360 CREAM..
✔FOUNDATION WAJAH PALING HEBAT..



360 GLOWING SERUM & 360 CREAM NEW PACKAGING


360 GLOWING SERUM


APA KEBAIKAN SERUM INI ???????
■ Menghalus dan menggebukan kulit
■ Merawat kulit berjeragat
■ Memperbaiki, menegang dan menganjalkan kulit
■ Mengatasi kulit kusam dan berkedut
■ Mengatasi kulit berminyak
■ Mengembalikan keremajaan kulit
■ Memperbaiki tisu & sel bawah kulit
■ Melindungi kulit dari sinaran UV
■ Anti kedutan yang sangat hebat
■ Mengembalikan keremajaan kulit

Cara Guna :
Cuci muka dengan sabun kolagen DMS
Lap kering2
Pakai serum dan sapu sehingga meresap dalam kulit wajah



360 CREAM ( FOUNDATION)


dengan 360 cream ini anda dah x perlu berbedak2 lagi...bedak compact akan membuatkan
kulit anda menjadi kusam...

360 cream ini mampu menjadikan :
✔kulit wajah lebih putih berseri, halus dan wangi
✔ mencegah kulit kering & melindungi dri sinar UV
✔ kesan seawal 3 hari ..putih akan kekal selamanya jika penggunaan berterusan..
✔1 minutes Instant Glowing with 360 CREAM..
✔FOUNDATION WAJAH PALING HEBAT





TESTIMONI PEMBELI



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN TESTIMONI PEMBELI KAMI DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


Harga
RM110 (Semenanjung)
RM120 (Sabah Sarawak)

add:
+ Serum (RM70)
+Foundation (RM70)
*​no.tracking akan diberi

Nak Order??
SMS/WHATSAPP:
0132117313

Nak order tanpa isi borang boleh hubungi dengan cara;
SMS atau WhatsApp: 0132117313

De Xandra Inspired Perfumes Harga Murah Her Him

on Monday, 9 November 2015

De Xandra Inspired Perfumes Murah Her Him Harga Original Minyak Wangi Bukan Fake Testimoni Review Kesan Tanpa Kelulusan KKM Promosi Online Malaysia















TESTER


DEXANDRA INSPIRED PERFUME
35ML

HARGA : RM65 
KOS POS : RM7 (SM) RM11 (SS)

TESTER
HARGA : RM12
KOS POS : RM7 (SM) RM11 (SS)

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

" Kak Serius cakap kak,,, best giler bau dexandra ni,,, Pelik tapi mmg betul,,bkn apa,,harga murah tu kak,,bau setanding branded perfumes..akak tahu tak berapa byak saya jimat???" Jiha , 30thn ,Klang

" Kak Liz,,,nak repeat order,,jangan terkejut tengok senarai ,,,kikiki,,, nak orderkan untuk family sekali,, asal ika pakai mesti diorang tegur,,siap mintak belikan sekali pulak tu,,, ni nak wat suprise untuk diorang" Syafika ,25thn , Cheras

" Awak,,saya rasa seksilah,,pakai armani code ni,, hehe " Faiz 33thn,,Sabah

Bagi yang belum dapatkan Dexandra Perfumes ni memang RUGI,,, Sb terlepas wangi sama-sama,,hehe.Jom Grab Wangian Idaman anda yang mahal-mahal tu dengan Dexandra Perfumes,,yang Ternyata super jimat dan Best Quality.

NAK TAHU APA YANG BEST SANGAT DENGAN DEXANDRA PERFUMES SAMPAI JADI FENOMENA,,,??

◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈

JOM KOREK RAHSIANYA,,,,
DEXANDRA PERFUMES - Inspired Branded Perfumes Dengan Kualiti Terbaik,,, No 1 Di Malaysia,,,

>>> Kelebihan dan Keistimewaan <<<

DE'XANDRA perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original ANTARABANGSA..

Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian.

Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih.

[ ✔ ] Produk bumiputra (halal)
[ ✔ ] Tahan Lama (more than 8 hours)
[ ✔ ] Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
[ ✔ ] Pati Original & Alkohol First Grade
[ ✔ ] Setanding Produk Antarabangsa
[ ✔ ] Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
[ ✔ ] Boleh di bawa solat
[ ✔ ] READY STOCK
[ ✔ ] Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
[ ✔ ] 35ml , edp

>>> Confirm Puashati<<<
>>>Perfumes paling Wangi dan Murah<<<

READY STOCK!!

TESTER 3ML
HER
212 Vip By Carolina Herrera 1
Untold By Elizabeth Arden 2
Gucci Flora By Gucci 6
Be Delicious By DKNY 1
Tresor Midnight Rose By Lancome 2
Miracle By Lancome 4
Bombshell by Victoria Secret 3
Purr By Kate Perry 3
Still By Jennifer Lopez 2
Body EDP By Burberry 2
Hypnose By Lancome 2
Ma Vie By Hugo Boss 1
Our Moment By One Direction 1
Angel By Thierry Mugler 1
Modern Muse By Estee Lauder 1
Hugo Boss Women By Hugo Boss 1
Daisy By Marc Jacobs 1
L’eau De Issey By Issey Miyaki 2
Moon Sparkle By Escada 1
Ralph By Ralph Lauren 3
The One By Dolce Gabbana 1
Rose Essential By Bvlgari 1
Signorina By Selvatore Ferragamo 1
Dexandra Her By Dexandra 2
Dior Addict 2 By Dior 1
Jadore By Dior 1
Forbidden Rose By Avril Lavigne1
Chloe Love Story By Chloe 1
Fresh Blossom By DKNY 1
Chance By Chanel 1
Chloe By Chloe 1
Lady Million By Paco Rabanne 1
La Vie Est Belle By Lancome 1

TESTER 3 ML
HIM
Bleu De Chanel By Chanel 2
1 Million By Paco Rabanne 3
Eternity By Calvin Klein 3
Invictus By Paco Rabanne 2
Starwalker By Mont Blanc 3
Acqua Di Gio By Giorgio Armani 2
Hugo Boss 2
212 Sexy By Carolina Herrera 2
Dexandra Him By Dexandra 2
Polo Black By Ralph Lauren 2
Dunhill Red By Alfred Dunhill 2
212 VIP By Carolina Herrera 2
Hugo Red By Hugo Boss 2
Eros By Versace 1
Polo Red By Ralph Lauren 2
A Men By Thierry Mugler 1
Montblanc Emblem By MontBlanc 1
Le Male By Jean Paul Gaultier 1
Green Irish Tweed By Creed 2
Allure Home Sport By Chanel 1
Armani Code By Giorgio Armani 3

35ML
HER
Bombshell by Victoria Secret 3
Dexandra Her By Dexandra 4
Hypnose By Lancome 3
Lady Million By Paco Rabanne 2
Midnight Fantasy By Britney Spears 2
Our Moment By One Direction 4
Gucci Flora By Gucci 2
Chance By Chanel 2
Ralph By Ralph Lauren 2
212 Vip By Carolina Herrera 3
Tresor Midnight Rose ByLancome 2
Signorina By Selvatore Ferragamo 1
Incanto Shine By Selvatore Ferragamo 2
Purr By Kate Perry 2
Body EDP By Burberry 1
Still By Jennifer Lopez 1
Jadore By Dior 1
Coco Mademoiselle By Chanel 4
Moon Sparkle By Escada 3
L’eau De Issey By Issey Miyaki 2
Narciso Her By Narciso Rodiguez 3
Fresh Blossom By DKNY 1
Miracle By Lancome 2
Chloe Love Story By Chloe 3
Ma Vie By Hugo Boss 1
Bright Crystal By Versace 1
Daisy By Marc Jacobs 1
Dior Addict 2 By Dior 1
The One By Dolce Gabbana 1
My Burberry By Burberry 1
Rose Essential By Bvlgari 1
Hugo Boss Woman By Hugo Boss 1
Angel By Thierry Mugler 2

35ML
HIM
Green Irish Tweed By Creed 1
Allure Home Sport By Chanel 1
212 Sexy By Carolina Herrera 1
212 VIP By Carolina Herrera 1
Polo Red By Ralph Lauren 1
Armani Code By Giorgio Armani 2
Invictus By Paco Rabanne 3
1 Million By Paco Rabanne 3
Bleu De Chanel By Chanel 2
Polo Black By Ralph Lauren 1
Dexandra Him By Dexandra 2
A Men By Thierry Mugler 1
Pour Home Extreme By Bvlgari 1
Hugo Red By Hugo Boss 1
Acqua Di Gio By Giorgio Armani 1
Eros By Versace 1
Hugo Boss Bottled By Hugo 1
Le Male By Jean Paul Gaultier 1
Dunhill Red By Alfred Dunhill 1
Eternity By Calvin Klein 2
Starwalker By Mont Blanc 1
Montblanc Emblem By MontBlanc 1
Dunhill Blue By Alfred Dunhill 1

TESTIMONI PEMBELI



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN TESTIMONI PEMBELI KAMI DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


Harga
Besar (35ML)
RM60 (Semenanjung)
RM65 (Sabah Sarawak)

Tester (3ML)
RM20 (Semenanjung)
RM25 (Sabah Sarawak)
*​no.tracking akan diberi

Nak Order??
SMS/WHATSAPP:
0132117313

Nak order tanpa isi borang boleh hubungi dengan cara;
SMS atau WhatsApp: 0132117313