PROTON SATRIA NEO R3|Produk Murah| Harga Murah| Original| Borong Pukal Pemborong| Runcit| Testimoni dan Review Set Novel Jual Beli Online

Opa Snow Slimming Foam Testimoni RM70

on Thursday, 26 December 2013

Opa Snow Slimming Foam Testimoni



OPA Snow Slimming Foam merupakan produk terhangat dari Korea yang mengandungi 3X ganda L-Carnitine! OPA Snow Slimming Foam boleh digabungkan bersama dengan produk lain seperti Polypeptide dan ekstrak kopi untuk mendapatkan badan yang lebih langsing! Rasakan 3 perubahan menarik semasa menggunakan OPA Snow Slimming Foam dengan perubahan mengejut dari rasa sejuk kepada hangat.

Nikmati serapan buih yang menjadikan kulit anda lebih tegang hasil daripada bahan semulajadi seperti Bitter Orange Extracts membantu menghilangkan kupasan pada bahagian punggung dan paha. Tambahan Hyaluronic Acid berkonsentrasi tinggi menjadikan kulit anda terasa lebih lembap. Rasakan sendiri perubahan bentuk badan dan kulit anda hasil daripada bahan semulajadi ini menggunakan OPA Snow Slimming Foam.

Ramai pengguna yang berpuas hati setelah menggunakan opa snow slimming foam ni. Untuk melihat testimoni-testimoni sila klik butang di bawah

Ibu Putih Strawberry Testimoni

on Sunday, 22 December 2013

Ibu Putih Strawberry Testimoni

Ibu putih Strawberry

Ibu putih Strawberry


Berat : 15 Gram

Formulasi terbaru ibu putih strawberry!

- Sesuai digunakan pada waktu siang & malam
- Mempunyai perlindungan UV
- Memutih dan mencerahkan serta melembutkan kulit
- Memberi khasiat Vitamin pada kulit
- Mengecil dan merawat pori pada wajah
- Menghilangkan jerawat dan jeragat
- Mampu memulihkan masalah-masalah lain pada kulit
- Boleh disapu terus pada kulit
- Boleh juga dicampur dengan produk krim atau losyen lain sebagai booster
- Tidak bahaya dan selamat digunakan!

Apa itu ibu putih?

Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan. Ia adalah pekat, jadi anda perlu mix/campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!


TIPS MUDAH :

- Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja ibu putih strawberry testimoni pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah..

Coco Collagen Power Plus Murah RM55


  cocoa collagen power plus murah
Cocoa Collagen Power Plus

Kembalikan Keremajaan Wanita....Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-
* Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Krimer Bukan Tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
* Dextrose Monohydrate - Melambatkan proses penuaan.
* Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.


Kebaikan Dan Khasiat :
-* Membantu mengimbangi hormon.
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan.
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
* Mencantikkan kulit secara semulajadi.
* Memberikan tenaga.
* Membantu mengurangkan keguguran rambut.
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan.* Meningkatkan daya penghadaman.
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Alternatif minuman harian inilah cocoa collagen power plus murah khas untuk wanita 20-an ke atas (AWAS! lelaki jangan sesekali minum CCPP). Harga mampu beli, namun sarat khasiat untuk kesihatan menyeluruh. Hanya 1 sachet sehari memadai untuk merasai kebaikannya.

Minggu Pertama

Minggu Kedua

Minggu Ketiga

** Kesan yang diterima adalah berbeza mengikut individu

 CARA PENGAMBILAN:
-Bancuh CCPP dengan secawan air suam/panas hingga benar2 larut sebelum diminum.

-Minum setengah jam sebelum sarapan atau sebelum makan malam (untuk mengurangi/maintain berat badan)

-Bagi yang ingin menambahkan berat badan, minum sebaik saja selepas makan tengahari/malam.
-Wanita hamil dilarang mengambil CCPP, tapi sangat digalakkan selepas melahirkan anak/menyusui bayi

SESUAI UNTUK KEGUNAAN:
*Perempuan 20 tahun ke atas
*Berkahwin @ belum kahwin..dua2 boleh minum
*Ibu yg menyusukan baby tak der masalah nak minum CCP, nanti kulit baby kita pun lagi gebu

TIDAK DIGALAKKAN UNTUK:
*Ibu mengandung
*Lelaki
*Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (No. RUJUKAN 163/s/25 jld71)*Mempunyai sijil HALAL



Testimoni cocoa collagen power plus

Kredit To My Beloved Customer For Ur Testimoni:
Naz : "kak cocoa colegen ada lagi tak?"best ah kak cocoa colegen tuhihihihi, mantop .dah kena penangan ccp baru tau..hihihi"betul la kak, breast mmg terletak, pastu kan, bwh kita cam kembali pd remaja ah kak....mmg payah nak diceritakan..hanya yg rase jer tau..hikhikhik.. sy carik banyak lm internet utk produk dalaman, tapi yang ni simple n nampak kesan cepat...selesa la minum dia sedap, Naz dah jadikan ccp ni rutim pagi, time breakfast, mesti ambik ccp


Testimoni 1:
"Ini testimoni unt uk penggunaan seminggu kolagen kau tu.
-breast mcm besar & bulat, serious kau...baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang samatumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia.Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni."


Testimoni 2:
"akak....nak update lagi nih... JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat...
BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih... TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU...hehehe... best sgt la..x pyh nak kena sental ari2....YANG PALING BEST....!!!MUKE SAYER DAH OK....MCM MUDA JER RASA....( org asek teka 20 jer...)hihi..padahal umur dah 24...wakakakaaa....


Testimoni 3:
Nadia says:" Ya Allah kakk.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh... "


Testimoni 4:
hye akak..cocoa tu sdp, sdp sgt..kalu minum 2 kan brestnjd cm tegang, rasa mcm penuh je dlm cup tu..cumil je..btol akak...pas 2 kn tumit kaki jd licin, dlu kt tumit punyalah xmcm tumit..kasar yg amat, adik2 kt yg tukang grb kan..hehehe..tp skrg dah ok..licin aje kak, ni pon dah nak abis..nti nak order lg..muke pon mcm ok..parut2 mcm kurang sket, kt mnom cocoa ni pagi, x pon mlm....


Testimoni 5:
Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....


Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!


Testimoni 6:
Akak ....sofi nak bagitau sikit pasal cocoa coll. mmg best...breast and punggung kita mmg berbeza, breast besar and bulat, punggung plak mmg akan.. jer, shape cantik...kulit muka tak berminyak lagi tau..kalau dulu, boleh guna tuk goreng ikan..yang best nya, rambut sofi tak berapa nak gugur...mmg best lah, cocoa coll. ni yang sofi suka mmg tuk dalaman and luaran...nanti sofi akan sentiasa repeat order tuk cocoa coll. tungguuuuuuuuuuu yer kak ...


Testimoni 7:
Cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, hari hari mau, ape lagi layan jela. Bukan main2 tau kenyataan,.


Testimoni 8:
Hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni.......C ocoa collagen tu mmng manteppp abis la, Last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO..........dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe......tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDULILLAH......mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk pubahan anom........


Testimoni 9:
BETUL ... BETUL ... BETUL (macam upin n ipin) ... hehe ... nak bg Testimoni gak ... kat sini husbend tak baca takpe ... husbend Azie pun cakap 'tutttt KETAT ... mcm anak daraa ... (hakikatnye anak dah 2) he...he...he... pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!

*Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (No. RUJUKAN 163/s/25 jld71)
*Mempunyai sijil HALAL

Harga Koko Collagen Power Plus
1 SET
RM55
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos


Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop

Opa Snow Slimming Foam Murah RM70

on Saturday, 21 December 2013

Opa Snow Harga Murah slimming foam Borong Online Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM
 opa snow murah
OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !

Produk Terbaru Slimming untuk kecantikan Tubuh Badan

(A) Opa snow murah semburan pada kulit dan menunggu pengalaman menarik dari lemak busters kami! (Serangan lemak busters, Rasa Tindakan!)

(B) Menggali melalui kulit, biji kopi hijau, ekstrak daun Imatinib dan rakan-rakan semula jadi yang lain berjuang cara mereka melalui lapisan kulit, meningkatkan kadar metabolisme kulit!
(Hanya bergerak untuk melepaskan kuasa yang lebih kuat untuk berjuang ke arah lemak badan!)

(C) Kini dengan semua rakan-rakan semula jadi tiba di pangkalan musuh di bawah kulit, rasa panas dapat dirasai jauh di dalam kerana mereka berjuang dan memecahkan sel-sel lemak selain, tanpa menjejaskan suhu kulit di permukaan.
(Perhatikan permulaan sepakan senaman dalaman dan getaran notis kepada kawasan yang disembur!)

(D) Dalam dua jam, OPA SNOW berjaya mengurai minyak lemak dan mencipta satu sistem metabolik baru, meninggalkan anda lebih bersih intestinally, mendatar dan langsing luaran!
(Membuang minyak lemak dan memperbaharui sistem metabolik dan menyahtoksin sisa-sisa yang tidak diingini!)

Q: Bagaimanakah cara menggunakan OpaSnow?
A: Kami mencadangkan OpaSnow digunakan pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. Pada waktu pagi boleh semburkan OpaSnow di bahagian-bahagian tertentu sebelum pergi kerja dan begitu juga pada waktu malam sebelum tidur. Selepas sembur OpaSnow ke bahagian-bahagian tertentu kemudian sapukan moouse supaya semuanya rata kepada kulit.

Mengapa Pilih OPA SNOW?
A) Teknologi Korea, Amanah, Dipercayai
OPA SNOW adalah produk yang bangga direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, ia menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. OPA SNOW adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan akhirnya semulajadi dan selamat untuk digunakan. Hanya semburan OPA SNOW di kawasan-kawasan yang berlemak dan memeteraikannya dengan urutan yang baik untuk meningkatkan kadar penyerapan. Dihasilkan dengan menggunakan formula yang sempurna seperti bahan-bahan yang berkualiti digabungkan dengan sains dan teknologi, OPA SNOW berkesan menembusi ke dalam lapisan lemak dan membakar lemak badan terkumpul tanpa merosakkan kulit atau kontur badan. Perkembangan Sains dan Teknologi OPA SNOW cemerlang sebagai produk pelangsing revolusioner, ciptaan moden, baru inspirasi dan asal itu sendiri. Satu produk menyumbang begitu banyak dalam industri kecantikan dan pengguna yang menyediakan satu teori baru dalam industri badan dengan hasil yang terbukti keberkesanan yang tinggi dan kehilangan lemak yang luar biasa.

Selamat dan Asli

OPA SNOW mengandungi bahan-bahan utama seperti Green Coffee Bean, Minyak Jojoba, Ekstrak Halia dan Ekstrak Daun Imatinib. Ini ekstrak tumbuhan menyumbang dengan ketara ke dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga meningkatkan keanjalan kulit.

Kacang Kopi Hijau: Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan untuk bertarung dengan kulit tidak sekata.

Minyak Jojoba: melembapkan dan memerangi penuaan.

Ekstrak Halia: pantas meningkatkan badan dan kulit metabolisme

Ekstrak Daun Imatinib : Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.

C) Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji
OPA SNOW telah terbukti layak oleh seribu sukarelawan melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan, hasil menggantikan apa-apa ujian klinikal sebelum ini! OPA SNOW telah mencapai keputusan yang lebih besar selepas pelancaran rasmi dan pelepasan, berjaya lebih seratus ribu kadar kejayaan oleh pengguna sahaja, terutamanya diiktiraf OPA SNOW sebagai penyelesaian teknologi diilhamkan selamat untuk badan. Fenomena ini telah menyebabkan beberapa kejadian rompakan, mencetuskan kekurangan bekalan yang banyak di pasaran.

D) Produk Pelangsingan Direka untuk Asia
Punca obesiti di seluruh dunia yang sama, walau bagaimanapun, tubuh manusia berbeza dari timur ke barat dipengaruhi terutamanya oleh diet budaya dan faktor-faktor alam sekitar. Ia adalah penting untuk mempertimbangkan dan mengelakkan sebarang kesan yang buruk apabila menggunakan mana-mana produk.Ia adalah OPA SNOW berita baik dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia dan muntah-muntah, produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia.


OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !

1. Kunci pelangsing
Menangani masalah kulit menggelebar di bahagian lengan untuk mendapatkan lengan yang lebih cantik.

2. Abdomen Flat
OPA SNOW membantu membuang lemak perut tambahan untuk menghasilkan hasil yang baru, licin dan rata serta membantu anda untuk mendapatkan pinggang langsing kecil.

3. Pinggang Kecil
Pertempuran lemak badan di bahagian pinggang menghasilkan bentuk yang menarik, ramping dan menawan.

4. Kaki berbentuk indah
Sasaran OPA SNOW untuk sepasang kaki seakan model yang bertujuan untuk semua skirt dan seluar untuk memikat kedudukan dan kecantikan.
Kesesuaian Pengguna
Pernahkah anda mencuba pelbagai produk menguruskan badan tetapi akhirnya sia-sia?
Anda tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah?
Adakah anda seorang yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat?

(A) Wanita moden
Tidak perlu berdiet! Tidak perlu bersenam! OPA SNOW boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya. OPA SNOW boleh dibawa ke mana sahaja anda pergi dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!

(B) Office Lady
OPA SNOW amat sesuai bagi mereka mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja dan gaya hidup yang tidak sihat seperti kurang bersenam dan makan berlebihan. Ini akan meningkatkan keyakinan anda di tempat kerja.

(C) Ibu Selepas Melahirkan Anak
Para Ibu pasti akan menyukai produk ini! OPA SNOW akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur selepas melahirkan anak serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingin daripada badan ibu!

(D) Pertambahan berat badan apabila usia meningkat
Adalah normal kepada mereka yang berusia (30-40 tahun) akan mendapat berat badan berlebihan disebabkan kadar penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW boleh membantu membakar lemak dibahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.

OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik: Kejutan -> Dingin -> Haba. Rasailah penyerapan serta merta ke dalam kulit dan seterunya menganjalkan kulit dengan bahan-bahan semula jadi; dengan Ekstrak Biji Oren akan akan menghapuskan kulit oren degil terutama di bahagian punggung dan paha; dengan penambahan kepekatan tinggi Asid Hyaluronic untuk menjadikan kulit lebih lempap secara semulajadi.

Sapu Mana Nak kurus Saje, Turun 6-8kg dalam 20 hari tanpa Senaman dan Diet !

Teknologi terbaru Korea Slimming Mousse 10kali ganda berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit berbanding dgn cream,gel dan spray!

Sapu Mana Nak kurus Saje, Turun 6-8kg dalam 20 hari tanpa Senaman dan Diet !


Teknologi terbaru Korea Slimming Mousse 10kali ganda berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit berbanding dgn cream,gel dan spray!

OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !

OPA SNOW memang macam SNOW !(Produk & Teknologi Korea)
Lepas sembur, sis/bang sapu je,akan nampak foam tu cair dan 100% menyerap , tidak melekit!

Kesannya 10kali ganda daripada krim,gel atau spray yang melekit dan susah menyerap ke bawah kulit.

Cara langkah2 untuk guna OPA SNOW :
1.Goncangkan botol opa snow sebelum guna selama 30saat.
2.Semburkan mousse OPASNOW pada kulit .
3.Massage 1-2minit sampai mousse menyerap ke dalam lapisan kulit.
4.Sepakan senaman dalaman bermula dan memecahkan sel-sel lemak di bawah kulit.

Testimoni Pembeli As Raffali Shop
Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


                                         

Harga Promosi Opa Snow
RM70 (Semenanjung)
RM75 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE

Beli 2 botol PERCUMA 1 = RM170 (SM), RM180 (SS)
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos


Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop

Satin Skinz Harga Murah

on Friday, 20 December 2013

PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.

satin skinz

WANTED HERE!!!!!!! ADAKAH INI ANDA????
► KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK?
► PENUH JERAWAT MUKA & BADAN?
► PARUT BERSEPAH-SEPAH??
► CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM?
► MUKA BERMINYAK DAN PUCAT?
► JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
► MASALAH RAMBUT GUGUR
► SENGGUGUT
► BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
► IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
► GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA

satin skinz

satin skinz
 MEREKA SUDAH BERJAYA DGN SATIN SKINZ

satin skinz
New!!! Produk yg bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?
► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

satin skinz
SATIN SKINZ !!!
ANTARA BAHAN-BAHAN AKTIF adalah L-Glutathione, Vitamin C Rosehips, Astaxanthin, Cod Fish Collagen, Phyto steamcell, Super Lemon..


► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

KELEBIHAN :

- Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Satin skinz secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!


satin skinz
KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU
(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol satin skinz PINK)

►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !

►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan

►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung

►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur

►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda

►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor

►Memulihkan sakit sendi dan otot

►Memberi kecergasan badan sepanjang hari

►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

satin skinz
KELEBIHAN BOTOL SATIN SKINZ – PINK
(Maximum Potency Glutathione Skin Whitening Pill Complex)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

►Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !

►Kulit lebih gebu, lembap dan tegang

►Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)

►Wajah lebih segar dan berseri

►Menyekat pembentukan jerawat

►Menghilangkan parut 5x lebih cepat

►Memutihkan kawasan intim dan pelipat

►Meransangkan peningkatan kolagen

►Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

►Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser

satin skinz testimoni

Testimonial satin skinz daripada seorang kanak-kanak berusia 2 tahun! Kulit terkena periuk panas (rice cooker) Doktor kata parut maybe kekal sebab luka sangat dalam.. 
Mummy dia dengan penuh harapan ambil sebiji tablet satin skinz dari botol biru dan sebiji dari botol pink..
Patahkan kepada dua bahagian setiap satu.. Separuh dia bagi anak dia makan dan separuh lagi di tumbuk halus dan di sapu pada muka baby tersebut..... 
Hasillnya.........No.5 tu.....Hensem tak?
=========================================
1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

P/S Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna! J

CARA PENGAMBILAN
► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
► Disarankan ambil semasa perut kosong
► Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna


SOALAN :
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!
PURE VITAMIN C
menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit.

TESTIMONI SATIN SKINZ

satin skinz
Bagi saya kesihatan dalaman sangat penting bagi mendapatkan tubuh yang segar dan fresh... Dalaman sihat, minda sihat baru la kulit pun sehalus satin..... Yakini Satin Skinz !

satin skinz

satin skinz
SEBELUM
Miya berasa tertekan gn masalah kulit yg senstve, merah, parut jerawat....
SELEPAS
Parut jerawat slowly pudar dan kulit lebih PINKISH dan putih selepas mengamalkn SATIN SKINZ secara konsisten!

APA KATA PENGGUNA :
" SUAMI SAYA TAK BERKELIP-KELIP TENGOK PERUBAHAN KETARA SAYA!! BUBYE PARUT JERAWAT "

satin skinz testimoni
QELQEN KASIH : OK.. saya mengaku.. hanya 15 hari shj kulit saya putih pinkish ! tanpa edit dear.. camera 360 pun bukan !

satin skinz testimoni
Hi dear... giler teruja tengok testimonial Rekel dari Kudat... Dulu muka dia banyak parut dan agak gelap... Selepas 15 hari amalkan SATIN SKIZ perubahan kulit sangat sangat ketara..

satin skinz testimoni

satin skinz testimoni


WE CHAT DARI TASHA ISMAIL
" Sis.. Hari ini hari ke ENAM makan satin skinz.. BESTT SANGAT ! Sebelum ini Ukur tone kulit dengan kawan tapi dia lagi putih, Tapi HARI INI KULIT saya lagi PUTIH dari dia.. KULIT PUN LEMBAB JE~~~"




Perubahan minggu pertama dari customer.. Kulit makin lembut dan syok pegang kulit sendiri.. Then bila mandi nampak kulit akan lebih gebu dan cerah... Yang paling best hubby pun suka pegang kulit dia.... Tahniah dear!


WE CHAT dari EIKA ZALIKHAH....
6 HARI - kulit nampak cerah, parut semakin pudar, dan jerawat terus kecut ! yang paling besttt setiap pagi NO MORE BERSIN & HINGUS !!


Dapat we chat dr mira... baru 3 hari ber SATIN SKINZ !! Kulit makin cerah dan lembut mcm baby....BARU 3 HARI UOLLSS... Nanti kami update pic dia selepas 15 hari plk ya! Mmmuahhhh!!!! 
Love love love satin skinz!

Harga
1box untuk 2 Botol
RM180
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos


Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop

satin skinz Harga Murah Krim Borong Online Jual Beli BY Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

Belvya Testimoni Terhangat

on Tuesday, 17 December 2013

Belvya Testimoni


Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!
Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!
 
selepas ini..
- baju yang sendat2 tak muat boleh pakai semula..
- seluar yang ketat2 tak boleh kancing boleh sarung semula..


Belvya Testimoni

Ramai pengguna yang berpuas hati setelah menggunakan belvya perfect shaping scrub PSS ni. Untuk melihat testimoni-testimoni sila klik butang di bawah

Damara Miracle Essence Harga Murah Original RM140+

on Sunday, 15 December 2013

Damara Miracle Essence Harga Murah Borong Online Jual Beli Malaysia Testimoni review Original Bukan Tiruan Halal KKM

KESAN PENCERAHAN DAN PENGANJALAN KULIT HANYA DALAM 2 MINGGU~!!!
-100% BERKESAN !
- KANDUNGAN EKSTRAK PITERA YANG MENJADI RAHSIA PENCERAHAN KULIT DAN AWET   MUDA SERTA KEHALUSAN KULIT WANITA KOREA DAN JEPUN KINI ADA DALAM DAMARA MIRACLE ESSENCE - PRODUK TEMPATAN DAN HARGA BERPATUTAN~~!!
- SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT DAN JANTINA
Ashraf Muslim - Damara Miracle Essence


Testimoni Dan Review Damara Miracle Essence













Cara Penggunaan Damara Miracle Essence
Berikut adalah cara menggunakan damara miracle essence


 

Testimoni Pembeli As Raffali Shop
Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.


**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


                                         

Harga Damara Miracle Essence
RM145 (Semenanjung)
RM150 (Sabah Sarawak)
FREE POSTAGE
*No. tracking barang akan diberi selepas di pos


Nak order online? Boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 012-4973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
Facebook: http://www.facebook.com/asraffalishop
Facebook (Mesej terus): https://www.facebook.com/messages/asraffalishop
Jom order damara miracle essence murah sekarang.